Sushi Systems Lav din egen Sushi derhjemme

“Maki” på japansk betyder “throw “.Der er mange slags maki afhængig af bedroom anvendte påfyldning. For eksempel er der Californien maki. Dette er laks og mango rullet i ris og tang. Kappa maki er agurk rullet i ris. Og tekka maki er tunfisk rullet i ris. Uramaki er simple kompleks. Kun durante ekspertkok kan gøre det til perfektion. De lettere at lave er temaki. Temaki serveres ofte i sociale sammenkomster derhjemme.
Related image
Der er flere maki sushi ifølge tykkelsen af ​​rullen. Hosomaki er den mest almindelige og er lavet af tynde ruller. Ved tynd betyder det, at rullerne er slanke, mediterranean små strimler af hver ingrediens inde. Hosamaki er skåret til små størrelser inden servering. Tykkere ruller hedder futomaki. Disse er tykke på grund af de mange ingredienser inde. Tykkelse kan måle 1 til 1 ½ tommer i diameter. Delaware fleste futomaki er lavet af grøntsager som radise og agurk. Nogle har også æg. Som hosamaki bliver futomaki også almindeligt skåret til små stykker, føpage1=46 delaware serveres. Guys i keep festivaler serveres bedroom i helt uudviklede ruller.

Dernæe er der også uramaki, hvor increased ligger uden for rullen. Og temaki er en kegleformet sushi risrulle. Nådtc du laver maki, skal du huske at fryse rå fisk eller skaldyr først under 4oF for at dræbe eventuelle patogener eller parasitter, der kan være skadelige, nåkiminas p forbruges. Ved at lave durante Maki Sushi skal man have durante skarp kniv og bambusmåtte. Durante ris komfur er valgfri. Det gør det simple lettere at lave mad. Der er durante speciel sushi kniv med kun en skærpet kant. Det er tilrådeligt at bruge dette, når du kan købe durante, i stedet for at bruge durante almindelig køkkenkniv.

Først lav sushi ris. Forbered eddike ris. Kombiner det med opvarmet salt og sukker. Kog ris, så sørg for at det bliver klæbrigt. Det er bedroom egnede form ris, der spredes på nori. Læh bambusmåtte og læh plastfolie på toppen. Læh nori ud, med den skinnende side vendt nedad. Lidt våd dine hænder og label durante håndfuld ris. Spred det jævnt og tyndt på nori. Lad en profit på halv tomme på alle sider af nori. Sæt de øvrige ingredienser i midten.

Dernæst hold p to ender af bambusmåtte og rul det væk fra dig. Sørg for, at fødevaren strammer, nådtc du ruller. Rul ikke for tæt på, eller fyldningerne falder ud. Udfolder bambuset forsigtigt, og sørg for, at bedroom rullede angry ikke går i stykker. Placer den rullede sushi i et skærebræt og skære det jævnt til flere stykker. Serveres med sojasausdyp på siden.

Bedroom mest almindelige type sushi er Maki sushi. Folk nyder det hele verden rundt. Det kan laves med et stort udvalg af ingredienser, i modsætning til sashimi eller nigiri. Maki sushi er derfor velegnet og durante god sushi mulighed for vegetarer og for dem, der ikke ønsker at spise rå fisk. Folk, der ønsker at prøve rå fisk for første gang, kan overvinde deres tøven ved at spise maki sushi, som bedrager en individual til at spise rå fisk, da det skjuler fiskens udseende. Dette er durante af ​​de mest elskede sushi around hele verden.

Der er mange forskellige varianter af denne vidunderlige skåm på grund af århundreders lange udvikling. Efterhånden som verden bliver til durante international landsby, forøges sushi-versionerne. Forskellige gaver af naturen bruges til at producere nye typer sushi. Der er durante ting almindelig i det hele. Det er eddike ris og fisken er sashimi. Deres kombination resulterer i traditionel sushi, og nåpage1=46 p rulles, producerer Maki sushi.

For at gøre denne fingerfood selv, skal du huske på nogle vigtige punkter. Ingredienser af høj kvalitet bødhge bruges til at lave den bedste sushi. Ingredienser af lav kvalitet gødtc ikke lord sushi, og du kan ende med at spilde noise tid og energi, hvis du bruger lavkvalitetsprodukter.

Leave Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *