Skönhetsklinik

Vi är en skönhetsklinik i centrala Göteborg som ligger på Södra Hamngatan 59. Vår skönhetsklinik utför det mesta inom fillers och botox. Hos oss på vår klinik arbetar certifierad personal som behandlar områdena botox, fillers, microtoxin och body sculpting. Vår legitimerade personal är handplockade för deras breda kunskap och moderna perspektiv på behandlingar inom beauty.
Vår skönhetsklinik erbjuder konkurrenskraftiga priser inom sökområdena botox Göteborg och fillers Göteborg med marknadsmässigt utbud likt skönhetskliniker Stockholm och resterande skönhetskliniker i Sverige.
Du ska alltid vara tillfreds med ditt besök och din behandling som du utför på vår klinik. Vi strävar mot att bli ett förstahandsval för dig som vill välja en klinik i Göteborg med fokus på skönhet och body sculpting.Image result for Skräddarsydda skönhetsbehandlingar

Bästa fillers Göteborg
Om du söker på ”skönhetskliniker Göteborg” får du upp en mängd olika skönhetskliniker inom Göteborg som har erbjudande fillers Göteborg, utan att vara en legitimerad klinik. Hos oss får du erfaren och legitimerad behandlingspersonal som behandlar din önskan om vi ska ge dig de bästa fillers i Göteborg.
Hyaluronsyran som vi använder i vår fillerbehandling är framtagen för att ge en naturlig effekt på det behandlade området. Det är ett material som kroppen naturligt producerar och som kroppen samarbetar väldigt väl med. Du kan få rodnad hy efter en fillerbehandling, men det är sällsynt att vara allergisk mot fillerseller att inte tåla syran i fillers.
Våra certifierade personal ska ge dig ett naturligt resultat som du är nöjd med och som du trivs med. Hos oss på Södra Hamngatan 59 i Göteborg har vi fillers erbjudande på vår klinik inom de flesta områden och behandlar allt inom fillers kindben, fillers haka, fillers näsa för att nämna några vanliga områden vi behandlar. Vår klinik vill alltid ge dig de bästa fillers Göteborg stads beauty clinics har att erbjuda.
Botox Göteborg pris
Vad kostar botox? Beroende på hur många områden som du vill behandla och vilken typ av behandling som du önskar med botox skiljer sig priserna åt https://www.gotaklinik.se/.
Exempelvis om du vill behandla botox panna, botox glabella eller botox käke för att nämna några utav områdena som vi kan behandla.
Svar på hur mycket det kommer att kosta ges under din konsultation med din behandlare som du träffar innan ditt ingrepp. Där går ni tillsammans igenom vilket område du vill ha behandling med botox, om du gjort botox tidigare eller om det är första gången för dig som du gör botox. Det är under vår konsultation som din legitimerade behandlare ger sin syn på vilken botox behandling som passar bäst för att ge dig ett naturligt resultat.
Hur går det till vid en botox injektion?
Först av allt kommer du att få fylla i en hälsodeklaration innan din behandling med botox. Sedan har du en kort konsultation tillsammans med en eller flera av våra behandlare för att ta dig igenom behandlingen, pris och för att besvara frågor och funderingar. Även om det är din första botoxbehandling eller om du har gjort injicering tidigare, så ska du känna dig trygg med oss som klinik och ett av de stora skälen till konsultationen är för att din behandlare ska ge sitt utlåtande om din behandling.
Behandlingen startas genom att rita ut var injektionerna kommer att göras på din hud. Fortsättningsvis blir det att vi injicerar små mängder botox där det markerats med pennan tidigare. Injektionen sker genom en snabb behandling och beroende på hur stort område som ska behandlas är proceduren över inom ett par minuter. Smärtnivån är beroende på hur känslig du är som person, men en botox behandling är vanligtvis relativt smärtfri.
Botox är inte bara till för att bättra på sin skönhet, utan är även en behandling som kan förbättra hälsan och kroppens funktioner. Botox är en effektiv metod mot migrän och för att lugna överspända muskler. Botox i pannan ger effekt direkt i musklerna i pannan och din glabella slappnar av och du spänner inte pannan lika mycket, vilket kan bilda migrän.

Leave Comment

Your email address will not be published.